Even voorstellen

Mijn naam is Aron de Jong en ik mag vanaf februari mijn eindstage lopen op de Sint Gregoriusschool. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik te vinden in groep 5/6. Het afgelopen halfjaar zijn we als laatstejaars PABO studenten voornamelijk bezig geweest met onderzoek, dus ik heb er heel veel zin in om eindelijk weer voor de groep te mogen staan.

Even wat informatie over mijzelf: Ik ben 20 jaar en woon in Bolsward.
Mijn grootste hobby is muziek. Ik speel euphonium bij fanfare ‘Eendracht Maakt Macht’ te Oudega en bij ‘Oranje’ Bolsward. Daarnaast speel ik graag gitaar, die ik vast en zeker een keer meeneem de klas in.

Het doel van mijn LIO stage (leraar in opleiding) is om drie volle dagen les te geven, met alle taken die er bij horen als meester zijnde. Een beetje spannend natuurlijk, maar ik heb er vooral heel veel zin in!

Ik hoop op de Sint Gregoriusschool een fijne tijd te mogen beleven.

Aron de Jong